Jäsenelle

Jäsenyys

Setentan jäsenyys on maksuton, mutta jäseneksi on liityttävä jäsenrekisterijärjestelmän kautta. Jäsenyys on uusittava kerran lukukaudessa. Kaikki Helsingin yliopistossa iberoromaanisia kieliä tai baskia pää- tai sivuaineenaan opiskelevat voivat liittyä jäseneksi.

Luethan tietosuojaselosteemme ennen liittymistä: Setentan tietosuojaseloste

Setenta ry.:n säännöt löydät tämän linkin takaa. Vuoden 2019 varsinaisessa kokouksessa hyväksyttiin sääntömuutos, jonka myötä siirrymme syksyllä 2019 kahden vuosikokouksen malliin. Yhdistyksemme uudet säännöt astuvat voimaan 8.7.2019 korvaten kaikki vanhat säännöt. Uusiin sääntöihin voit tutustua täällä.

Kokoukset

Kaikille jäsenille avoimia kokouksia pidetään noin kerran kuussa Humanistiklusterilla Uudella ylioppilastalolla, Mannerheimintie 5 A, 5. krs. Tulevista kokouksista tiedotetaan setentan sähköpostilistalla.

Tervetuloa kokouksiin!

Sähköpostilista

Ajankohtaisista asioista tiedotetaan Setentan sähköpostilistalla. Sähköpostilistalle voi liittyä lähettämällä osoitteeseen majordomo@helsinki.fi viestin, jonka otsikkokenttä on tyhjä ja johon kirjoitetaan ainoastaan ”subscribe setenta-ry”.

Mikäli haluat peruuttaa sähköpostilistan tilauksen, lähetä viesti ”unsubscribe setenta-ry omasahkopostiosoite” osoitteeseen majordomo@helsinki.fi

Ympäristö

Setenta on sitoutunut huomioimaan toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteet. Lisäksi järjestö pyrkii toiminnallaan edistämään ympäristön ja luonnon hyvinvointia sekä monimuotoisuutta.
Halutessasi voit tutustua Setentan ympäristöohjelmaan (ei toimi).

Fuksille!

Olitpa ensimmäistä kertaa yliopisto-opintojasi aloitteleva, työelämästä takaisin koulun penkille palannut tai vaikkapa toisesta opinahjosta meille vaihtanut opinjanoinen tiedonimijä, on pääsykoeurakka yleensä aina voimia ja hermoja raastava koettelemus. Siispä aivan ensimmäisenä me setentalaiset haluamme onnitella lämpimästi Sinua, uutta opiskelijatoveriamme, vaativan valintakokeen läpäisystä! Muistathan käydä läpi kaikki uuden opiskelijan ensiaskeleet ja ohjeet, jotta opintosi lähtisivät syksyllä sutjakasti käyntiin.

Edessäsi häämöttävät huikeat opiskeluajat mielenkiintoisten kurssien, uusien ystävien, ja opiskelijarientojen parissa. Ensimmäinen opiskeluvuotesi luo pohjaa tulevalle yliopistoajalle. Sinua ohjaamassa ja tukemassa alkuun on innokkaiden tuutorien joukkio. Opintoasioissa neuvoa saa esimerkiksi opintoneuvonnasta tai koulutusohjelmamme henkilökunnalta.

Tuutorimme ovat yhteydessä kaikkiin uusiin opiskelijoihin elokuun puolen välin tienoilla. Ilmoitamme lähempänä orientaatioviikon aikataulusta ja muista tapahtumista myös tällä sivulla.