Jäsenelle

Jäsenyys

Setentan jäsenyys on maksuton, mutta jäseneksi on liityttävä jäsenrekisterijärjestelmän kautta. Jäsenyys on uusittava kerran lukukaudessa. Kaikki Helsingin yliopistossa iberoromaanisia kieliä tai baskia pää- tai sivuaineenaan opiskelevat voivat liittyä jäseneksi.

Luethan tietosuojaselosteemme ennen liittymistä: Setentan tietosuojaseloste.

Setentan sääntöihin voit tutustua tämän linkin kautta: Setentan säännöt

Kokoukset

Kaikille jäsenille avoimia kokouksia pidetään noin kerran kuussa Humanistiklusterilla Uudella ylioppilastalolla, Mannerheimintie 5 A, 5. krs. Tulevista kokouksista tiedotetaan setentan sähköpostilistalla.

Tervetuloa kokouksiin!

Sähköpostilista

Ajankohtaisista asioista tiedotetaan Setentan sähköpostilistalla. Sähköpostilistalle voi liittyä lähettämällä osoitteeseen majordomo@helsinki.fi viestin, jonka otsikkokenttä on tyhjä ja johon kirjoitetaan ainoastaan ”subscribe setenta-ry”.

Mikäli haluat peruuttaa sähköpostilistan tilauksen, lähetä viesti ”unsubscribe setenta-ry omasahkopostiosoite” osoitteeseen majordomo@helsinki.fi

Ympäristö

Setenta on sitoutunut huomioimaan toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteet. Lisäksi järjestö pyrkii toiminnallaan edistämään ympäristön ja luonnon hyvinvointia sekä monimuotoisuutta.
Halutessasi voit tutustua Setentan ympäristöohjelmaan.